Fotografi

För de som föds på nytt

 

Istället för att vandra på gator fyllda med folk under Valborg, väljer jag vägarna som är så folktomma som möjligt och försöker hitta någon plats med god energi här i närheten som jag kan te mig till en liten stund. Jag väljer hundgos och växtmys, väntar på att min lille pojke ska ömsa färdigt någon gång, så jag får ha honom i famnen igen.
Har en liten vegetarisk period just nu och trixade ihop något som ändå blev ganska fint. Dock avskyr jag nog fortfarande Keso även om det gick ned och funkade fint till mina ungsrostade kikärtor, smörstekta skogs champinjoner och sötpotatis.

 

Denna första Maj har känts som den längsta dagen någonsin. Har ritat, läst, tittat på Britan’s got talent och börjat sy en ny överklänning inspirerad av medeltiden. Dock kan jag känna att det snart är dags för mig att göra något som är estetiskt rätt och inte enbart är inspirerat av medeltiden – utan som är korrekt på alla de plan som jag kan åstadkomma det. Ty jag vill nog ändå ha en långklänning som är korrekt, även om själen känner sig som en episk skogsälva och vill gå i fräna krigar-klädsel som är smidig att röra sig i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *