Fotografi

My heartbeat song

 

Tittar i ”arkiven”. Även känt som externa hårddisken. Försöker välja ut vilka fotografier jag tycker bäst om och som känns mest aktuella. Är en hel uppsjö att välja bland med minst 15000 bilder. Dock är jag kräsen, jag ser på en gång när jag inte var med i matchen eller stressad över att få till bilden innan ögonblicket försvann. Råkade hitta dessa i en mapp som jag kallade ”redigerade foton till bloggen”, dock hittade jag inte dem i något av mina tidigare inlägg här. Så må hända var dessa bland de sista fotografierna jag laddade upp på gamla skruttiga bloggen som jag hade i min ungdom.
Bilden ovan var jag med på, minns att det var en fin sommardag som jag krälade runt på mage ute i Ulva kvarn intill bäcken. Nedan är min brors garage med tillhörande matta och spindel, en typisk ”åh gud, en cool spindel, jag vill fotografera den innan den springer iväg!” – nog sprang den allt och hafsig är förnamnet på bilden. Fast ni skulle se den här bilden inzoomad på huvudet på spindeln, att jag fick in fokusen så väl är skräckinjagande och en kan se alla ögonen stirra irriterat på kameralinsen. Minns att jag nästan vart rädd när jag skulle redigera den och insåg hur mycket mer detaljer jag såg i bilden mot vad jag sett i verkligheten.

 

Det börjar närma sig juni. Snart är det tillbaka till medeltiden ögonblick och deadlinen för boken. Det är ännu en dikt kvar som ska knåpas ihop till del ett, dock tänker jag inte stressa. Den får falla på plats i sin egen takt.

Utöver det har jag varit på en del husvisningar, ty jag måtte ta tag i det så hälsan kan vilja en väl någon gång i livet. Ena var världens renoverings objekt, billigt hus och fint läge bredvid en bäck, men renoveringen hade nog gått på närmare 900 000 minst. Ena var för bra för att vara sann, den var precis så som jag önskar mig att bo. Mitt i skogen, helt okej mängd mark, lagom storlek på huset, gärna en lada och något annat uthus. Den hade det och mer. Dock som med allt som sjunger min sång, sprang den iväg på över 2,265 miljoner. Inte förvånande egentligen, vackrare hus med mysigare lugn och mer rogivande energier får en leta länge efter. Så just nu kikar jag på, har en som är hyfsat okej just nu som jag fastnat för. Dock ganska stora renoverings behov på sina håll (men mindre än det huset jag nämnde först), däremot skulle en kunna få huset i sin egen smak eftersom så är fallet.

En sak i taget där emot. Nummer ett är länkarmen på bilen som skall bytas imorgon. Nummer två och tre, sy klart nya klänningen och få klart manuset helt och korrläsa ett par gånger till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *