Veckosummering

Vrålar till vinden för att få den ock förstå, det är lugnet som jagat dig tills nu.

Jag må ha varit lite tyst i denna lilla hörna av internet ett tag. Det har egentligen inte skett så mycket och därför har jag inte sett någon anledning att delge det lilla som har förefallit min vardag. Jag har fart runt på husvisningar i mängder. Har drömt mig bort i fjärran. Pratat med abborrar. Jobbat en massa, till punkten att jag skadade muskelaturen en del i benen och blivit hemma från jobbet den senaste veckan. Samt att jag även fått en smärre rygginflammation.
          Har sytt, har planterat växter, skrivit manus till kortfilmer, drömt mig bort lite mer och fotograferat och filmat en massa. Ty jag har ännu en kamera i samlingen som jag gillar väldigt mycket. Har en längre tid känt att G16 kanske inte levde upp till vad jag hade för avsikt att den skulle när jag köpte den, även om jag tveklöst än tycker att den är väldigt smidig och trevlig att knäppa alla vardagsbilder med. Dock lever den inte upp till vad jag vill med filmerna.

Imorgon ska jag och ena min käraste vän som jag har känt de senaste tio åren stå på en liten loppis, vi får se hur det går, men vi båda tyckte att det kunde vara kul att försöka hjälpa till att göra det till något återkommande.

Sedan har vi självklart min lilla deadline som jag satte upp för mig själv för flera månader sedan, jag har då inte glömt det. Funderar fortfarande och har egentligen inte så mycket kvar att färdigställa. Snart så skall den gå i tryck. Mitt största dilemma är dock omslaget, jag har en väldigt klar vision om hur jag vill ha det, simpelt, men ändå i ögonfallande. Dock vet jag inte om det förlaget som jag har valt ut har möjlighet att erbjuda den formen av tryck som jag är ute för. Trots min utbildning i tryckteknik minns jag inte heller vad den formen av tryck heter, detta då den inte är så vanlig och används väldigt sällan. Det är dock en teknik som jag anser vara otroligt vacker och det är vad jag skulle önska mig att få ha på omslaget till boken.
          Så vi får se hur det går med den visionen.

Idag är det sista dagen jag är sjukskriven innan efterkontrollen på benen nu på måndag, ordinationen har varit att ta det lugnt – men att ändå röra på sig. En fantastiskt svår balansgång må jag då säga. Jag ska gräva fram och packa sakerna som ska med på loppisen, hämta galgar hos föräldrarna. Ska plantera om lite växter på balkongen trots det gråmulna vädret och skicka bilder till mäklaren för att fråga om det kan tänkas duga. Skulle även behöva hinna skura fönstret innan det blir för varmt igen. Dock tänker jag prioritera lite, fokusera mest på att packa inför imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *