Fotografi

En gång i advent

Jag trivs i området kring Ulva kvarn, det är mysigt och har den bästa silversmedjan som jag hittills besök. Och jag älskar deras hantverks marknad som de har vid första advent, var första gången som jag besökte den dock. Köpte mig en liten skogsuggla (som jag kallar den), för ugglor är mitt andedjur. Köpte lovikkavantar till både mig och min käre mor, jag som använt mina i dessa minusgrader kan säga att jag älskar dem och de är de bästa vantarna jag ägt. Köpte en hel drös med körv till min käre far. Och fyndade en gammal fin stege i second hand butiken som de har på andra våningen inne i kvarnen.
          Ulva är nog ett av de ställena som jag besöker mest sedan jag flyttade in hit till stan. Det är den enda platsen förutom Lunsen och Hammarskog som tilltalar mig och som ändå inte är för långt bort, så det är ofta jag hamnar där när tiden för en längre tripp ut på landet inte finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *