Fotografi,  Tankar & Drömmar

Längtan till allt

Jag gottar mig i solljuset som skiner fram genom ett tunt molntäcke, ser frosten på trädgrenarna och andetag ångas framför människors ansikten nere på gångvägen fyra våningar ned. Tänker bege mig ut i hagen borta vid Lunsen och åka till Ulva om en stund tillsammans med AE-1, Flexora och G16. Ska börja plocka ned ljusstakar och stjärnor från vinden och köpa en presenning till möblerna på balkongen. Lite fler stearinljus behövs också här i vår fina årstid nu när jag använder mer ljus än el.
          Först ska jag bara adventsstäda klart här i vardagsrummet och köket lite snabbt, är inte mycket kvar att göra med det. Har några bananer som är påväg ut också, så jag ska ställa mig och baka innan denna kväll är slut. Blir nog både chia muffins och banankaka. Eller så kör jag en stor banansmoothie med färsk kokosnöt och färsk ingefära. Vilket som blir gött.

Jag tänker inte influeras av denna så kallade ”Black Friday” som vi har börjat sno hit till Sverige från USA. Slängde all reklam jag fick angående ämnet utan att ens öppna den. Det enda som jag tänker köpa denna helg är sådant som jag redan vet att jag planerat att köpa en längre tid men inte fått tid till än (t.ex. en presenning och ficklampa) – det flesta är även sådant som butikerna inte ens har med i rea-priserna som tur är. Kan dock erkänna att det blev att jag köpte hem materialet till min blivande koger som jag håller på och syr, men det var bara för att jag tänkte köpa hem materialet efter löning pga att jag lade ut väldigt mycket pengar på reparationer av både kamerorna och bilarna nu i november. Hoppas bara att de inte gör så jag blir en black friday-supporter genom att lägga på rabatten på den, för de lade inte på den i utcheckningen.
          Sitter och önskar mig att jag kanske kan få träffa en speciell någon senare idag, men tänker inte hoppas för mycket på det. Så nu tänker jag inte sitta här och såsa mer, det är så himla vackert ute att jag vänder på planeringen. Springa ärendena och fotografera först, städa i eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *