Fotografi,  Veckosummering

Ett sådant där sista andetag i december och i 2018.

Efter en evighet av tystnad trodde jag att det skulle förbli så, dock är inte fallet så. Jag har fotograferat en hel del vardagsbilder och filmat en hel del med lille G16. Har bara inte tagit mig tiden att yttra mig när jag borde ha gjort det. Därav kommer en liten bomb nu med stunder från mitt liv i december.

 

Köpte mig en såndär fin sockerlåda som jag alltid önskat mig. Passar fint med mormors una och bredvid Kapris.

 

Tände ljus och fixade med adventsstakarnas timrar hur länge som helst.

 

Julstädade för att firandet skulle vara hemma hos mig i år med.

 

Klappar och årets inslagnings stil, lite inspirerad och en fortsatt utveckling på förra årets stil.

 

Inte lika stressigt med julmaten i år då jag sade ifrån mig det mesta. Så jag fixade skinkan och köttebullarna. Körde lite special i år på köttebullarna.

 

De blev fantastiskt goa, även om fokusen inte blev så fantastisk, haha.

 

Tomten väntar på att få vaka över resten av maten.

 

Så lycklig att vi fick lite snö på julafton, så jag sprang ut och fotograferade klart de sista bilderna i Flexora och AE-1. Ska hämta ut de bilderna på fredag.

 

Dränker mitt hem i ljus så här i mörkertider.

 

Mitt nya köksbord (läs: second hand) vart som pricken över i-et till dukningen. Körde lite annorlunda mot förra året och lät granriset ligga på bordet och sitta i en vas, istället för att ha dem i linne servetterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *