Fotografi,  Sömnad, hantverk & pyssel

Det blir i skinn, läder och hellinne.

Jag har länge funderat på vad för koger jag vill ha till mina kära pilar. Har tittat på mästerverk som andra har skapat, har tittat på sådant som säljs i bågskyttebutiker. Ja, jag har nog tittat på det mesta. Jag fann aldrig något som helt passade mig i smaken och som kändes ”mig” fullt ut. Så det slutade med att jag beställde hem skinn, sylar, nålar och mer vaxad lintråd för att skapa något själv. Drog fram lite gammalt läder som legat och dammat i säkert åtta år och det gamla hellinne tyget till en trasig mangel som jag fick av en före detta kollega. Där har vi början på vad som skall bli min koger.
          Har aldrig arbetat med äkta skinn förut, så vi får se hur detta går. Har heller inte bestämt hur jag vill att min koger ska se ut. Jag har mest kört på måfå utifrån hur mitt skinn som jag fick hem såg ut, så det blir mest på känsla och ingen plan eller mönster i grund och botten. Spännande, minst sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *