Grafisk design & skrift

Juni

Har sagt till mig själv att juni är den månaden som allt ska vara klart med första delen av diktsamlingen. Just i skrivandets stund har jag tagit en paus ifrån det och skriver på ena min andra historia som jag återfunnit mitt skriv-flyt med och just nu kan sitta och ”spy ut ord som på räls”.
          Så mycket som jag arbetade med den de första veckorna när jag bestämde mig för ”nu djävlar”, vill jag tro att det kommer hålla. Har två dikter kvar att lägga in, en att skriva helt och hållet … Så första delen lär sluta på minst 84 sidor, om inte fler (kommer bli beroende på hur lång sista dikten blir, det är en text som jag har för avsikt att låta Sonja Åkesson vara min förebild till, så den lär bli lång).

I övrigt har mina filer från min fd dator äntligen blivit räddade efter över ett års ovisshet om de fortfarande fanns kvar, så jag är jätte lycklig för det! Bland annat var det både skrift, illustrationer, filmer och fotografier som gick förlorade – men som nu är räddade.

Juni betyder även Sveriges Nationaldag, för mig betyder det traditionsenligt besök i medeltiden. Även det är något som jag ser fram mot väldigt mycket. Har dock ännu ej bestämt mig om jag bara ska piffa till mina bågskytte kläder lite, kidnappa klänningen som jag sydde till min käre mor förra året och prova ha långklänning, eller om jag ska se till att göra en ny överklänning till min underklänning.
          Det beror nog på hur mycket tid jag har kvar att lägga ned på diktsamlingen, ty den tänker jag icke låta gå i spillo med sin deadline.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *