Veckosummering

När sidorna av mitt liv fladdrar förbi.

Detta då det gäller att rensa och städa hemma är ett bra sätt att hitta saker som man inte behöver ha kvar. Så jag har suttit och smusslat upp hälften av allt på Tradera idag för att se om någon är intresserad av det. Så om något blir kvar efter detta, tänker jag ge det till Röda Korset eller någon annan form av välgörenhet. Dock blir det bra himla rörigt när man packar, väger och ska till att fotografera allt … Sedan har jag insett att detta inte ens är allt som jag vill försöka sälja, har så himla mycket mer att det inte är klokt.

Har precis släpat ned pärmarna med viktiga papper från översta hyllan i klädkammaren också, är dags att sortera och föra över alla kvitton i min gamla skrivbok istället för att spara på allt. Tänker bara spara viktiga kvitton och garantier framöver. Känns så onödigt att spara på mer än så.

Slutligen har jag även köpt en ny kamera nyligen och den kom fram i fredags morse. Visst är den ingen dyr stackare, för jag tänkte att jag har ändå aldrig flugit med en drönare förut … Därför tänkte jag öva med en lite billigare modell mot vad DJ Mavic är – tanken att köra ihjäl en drönare som kostar femton tusen är skrämmande. Så jag ska ta mig tid att sätta på ”övningsflygning-skylten” och öva när jag har gått igenom manualen till den lille.

Med det sagt har det inte blivit så mycket fotograferat med varken någon av de större kamerorna eller G16 på sistone. Har faktiskt mest filmat, är bara att jag inte har tagit mig tid att redigera det än … Läget är nämligen så att jag äntligen har skaffat Adobe’s program igen till datorn (har inte haft det sedan min gamla dator dog), så jag kan äntligen börja redigera fotografier som ska upp i min portfolio som jag håller på att uppdatera helt och hållet. Samt att jag har lite video-redigeringsprogram som inte är iMovie och som jag vill leka med, nu eftersom jag ändå filmar ganska mycket mot vad jag har gjort tidigare i livet.
          Spännande nog så är jag ändå så muppig att jag inte redigerar fotografierna som jag knäpper med G16 – jag bara smaskar in dem i inläggen här på bloggen direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *